Spock..




Vaknar upp i Hässelby Bayou..

Igår hade jag och Oscar vinylkväll. Vinyler, öl, grappa, glögg, gitarr och chili (som vi höll på att dö av..). Men trevligt var det!
veckan annars har varit rörig. Dagarna flyter ihop.. men vi var på hockey igen. På hyllan.. och fick trerätters innan. Fråga mej inte hur vi lyckades komma med på det, men najs var det. Och i måndags såg vi Sundström. Grymt jävla bra var det!!
Idag får jag se om jag drar hem tidigt eller om vi ska försöka få fatt på biljetter till Ghost.. vore ju najs att se.. Russell Brand ställde in :(



På jobbet..

Shit vilken vecka jag haft!! I måndags hockey, tisdags ölhall och Volbeat, onsdags utgång med Mattias, torsdags karaoke med Adde, fredags Ludor med Linus och Oscar, lördags vinyljakt med Oscar och på kvällen Twins Crew med Erica och Oscar. Jag söp även bort min telefon i helgen (tur att jag var på väg att byta) och igår lokaliserade jag vinylerna. Så ikväll efter jobbet drar jag till ett fik i gamla stan och hämtar dem :) denna veckan blir lugnare.. eventuellt Skansen på lördag.. och Russell Brand på lördag :)

Nu är lunchen slut.. ska plugga in hörlurarna som Tim var snäll och fixade till mej och ta itu med mina ärenden. :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!