Helg!!

Fy fan vad gött med fredag!! Det har varit en rätt okej arbetsvecka ändå, men damn, jag behöver lite helg!! .. inte för att jag gör något speciellt, men det är skönt ändå..
Det blev väldigt konstig och obehaglig stämning på jobbet idag någon timma innan jag slutade dock.. något hade hänt, men ingen av oss i gruppen fattade vad..Nej, det är nog inget att oroa sej för. Vi är inte många kvar nu, men vi är en bra grupp. Det vore synd om vi tappade ännu fler mot slutet.
Då vi började var vi nog totalt 30 pers i vår grupp + den som kom efter.. Nu är vi tio typ.. Men det är bra folk som är kvar.. jag trivs med gruppen.
Hursom: Då jag kom hem fixade jag lite i huset och sedan tog jag en promenad. Sedan kollade jag på War Horse och nu glor jag på Mia & Klara. Fy fan vad kul det är!! Det känns som att jag och Pedersen skulle vara precis en sådan duo om vi umgicks 24/7.

Feeling hot, hot, hot!!

Det är fan för varmt för att vara ute!! Fi fan!!
Men sicken känsla att gå hem från jobbet när alla andra måste sitta kvar minst en timma till!! Nej, idag kompade jag inte, men jag jobbade ensam första timman och får därmed sluta tidigare på dagen än de andra. Och bara en arbetsdag kvar på denna veckan. Härligt!!
Nej, nu ska jag sitta inne en stund till framför fläkten.. sen blir det nog promenad - när det inte är lika varmt alltså.

Lite bilder från vår Kalmar-visit i april (bättre sent än aldrig)!!

Jag fick tag i bilder från Bims kamera idag:









Det gör sådär riktigt gott-ont!!

I torsdags/fredags var jag dunderförkyld och var lite orolig för om jag skulle palla med lördagen.. men det gjorde jag!! Det finns inget som botar förkylning/trötthet som paintball!!
Brorsan fyllde ju 20 för några veckor sedan och jag tyckte det var lite deppigt att jag och våra gemensamma vänner inte var med och firade.. så jag ville ordna något kul vi kunde göra ihop och detta initiativ ledde till paintball med grillning och öl som efterfest.
Idag är jag så mör i kroppen och har blåmärken överallt, men detta kommer jag att kunna leva på länge. Trots blåmärkena och att jag till slut, efter tre och en halv timma, låg på marken, skrattade och sorbölade samtidigt som blodet forsade från läppen. Jag hade askul!! Damn, detta måste göras om!!

Agge, jag (taggad som faen!!) och brorsan.

Förberedelser..

Ta, ta, ta, ta!!

Kusin-Johan, brorsans kompisar Kalle och Robin samt brorsan i egen hög person med väldigt lite på kroppen (och ja, han sprang spelet igenom i bara gympadojjer, kallingar och ansiktsmask.. fyller man år så gör man..)

Jag hade lite problem med en mask som gled ner..

Lagbild.. första grenen gick ut på att träffa Dan, som bara fått 20 kulor att skjuta och som gått och gömt sej i skogen.. Därav är inte han med på bilden!!
Frida, Bim, jag, Robin, SchWän, Kalle, Agge & Johan

Här smyger vi..

Och Dan blev sköten i röven.. XD


En såndär dag..

Fy fan vilken jävla helvetesdag på jobbet. Jag har haft frossa och skitont i halsen hela dagen. Jag hade fan halsduk på mig inomhus!!
Det var sådär halvtaskig stämning där och jobbiga samtal.. för denna veckan har jag fan fått min dos av yttranden såsom "Dra åt helvete", "Du är helt jävla inkompetent" osv.. men jag håller god min och efter samtalen vill man bara springa ut till rökrutan och gråta. Fast det gör jag givetvis inte. Nej, denna veckan promenerar jag om kvällarna.. det funkade skitbra på förra jobbet. Sparka av sej de dåliga känslorna liksom!! (Jag gick till och från jobbet.. bearbetade ångesten över jobbet då jag gick dit och sparkade av mej ilskan och de hårda orden när jag gick hem.)
Nej, det känns inte så bra på jobbet nu.. jag får en himla massa feedback om samtalstider och så.. och det är väl helt i sin ordning eftersom man har uppsatta mål som ska vara realistiska.. men jag känner att något jag gör måste väl ändå vara bra?? Eller lite bättre än förut åtminstone. Jag blir fan mer triggad av att se att det går framåt än att smaka på piskan vareviga dag. Visst, man kan dra det dåliga. Det är helt i sin ordning. Men ge mej något bra också.. för det blir ju som så annars att jag känner mej helt jävla inkompetent och värdelös. Varje dag.
Jag såg en tjej från bemanningsföretaget jag är anställd via på jobbet idag. Jag var nära på att lämna in min avskedsansökan för jag var så jävla ledsen. Men det gjorde jag givetvis inte.. det blir nog bättre, Kanja..

Jag fick i alla fall kompa trekvart innan jag egentligen skulle ha slutat. Jag sprang i princip ut.

Balkonghäng i Varberg

Bilderna är 2,5 veckor gamla, men vad gör väl det??



Firmafesten

Firmafesten i lördags var rätt rolig faktiskt. Alla var apfulla - inklusive jag. Vår grupp var definitivt den roligaste i alla fall. En snodde mikrofonen från en av cheferna och höll tal, en annan fick upp alla på dansgolvet, en lurade i vår chef att hon var swinger och lilla jag ringde upp chefen senare på kvällen och skrek att han var en jävla partypooper med min arga kofösarröst.. kanske inte det smartaste.. och när jag ändå hade paraplyet uppkört i röven gjorde jag det värre genom att efter samtalet skicka honom ett sms som upprepade vilken festdödare han var samt att han egentligen inte var vår chef och avslutade med "Oh yeah!! Kanja said it!!"
Som min bror så fint sa: Är man rutinerad så tar man med sig en cyanidkapsel då man är ute och festar ty förr eller senare slår ångesten in..
Idag när jag kom till jobbet verkade det som att jag inte skämt ut mej på tok för mycket i alla fall.. men jag hade nog fan lämnat ett bestående intryck.. och arbetskamraterna och "chefen" diskuterade och skrattade lite åt mitt plötsliga utbrott.. och det är klart det var otippat.. jag är ju rätt tyst annars..

Saker som händer

Fan vad najs med helg igen!! Jag fick kompa sista timmen. GYTT.
Har varit helt utslagen hela veckan efter helgen som var.. (jag och Pedersen festade hela helgen igenom och Bim var också med emellanåt). I veckan har jag haft väldiga problem med att sova och har därför varit helt slut på jobbet. Men idag var det rättså bra. Jag sov på soffan inatt och sov gudomligt!! Det var nog värmen på övervåningen som gjort att jag sovit så dåligt de andra nätterna..
Idag på jobbet fick jag för första gången lyssna på ett av mina egna samtal.. fy fan vad jobbigt det var!! Men coachen sa att samtalen han lyssnat på var godkända och att jag förbättrat mej jättemycket. Han visade hur mycket företaget tjänade på mej och att vår grupp blev granskade under lupp eftersom "huvudkontoret" helt enkelt tyckte att vi var för bra för att vara sanna.. Jag är en av de sämre i gruppen, men gruppen i helhet är skitbra.
När jag slutat jobba idag drog jag inom ICA och köpte kattmat och grejer till sushi. Och när jag kom hem ringde jag Bim och undrade om hon ville komma hit och äta ikväll. Så hon kommer vid sju =)

Imorgon ska jag på fest jobbet. Jag pratade med gruppchefen som dragit igång festen idag och tydligen hade de aldrig fått ha fest i jobblokalerna innan. Hon misstänkte att de lyft alkoholpolicyn bara för att företaget ska lägga ner i augusti. Jag tror nog det kan bli kul.

Nej, nu ska jag börja avverka punkterna på dagens Att-Göra-Lista.

Kan ju visa de nya högtalarna som svärfar byggt i alla fall:

Kitschigt värre!!


Stuck in the middle with you..

Alltså.. jag har jättemycket att berätta, men samtidigt ingenting.
Midsommar var bra, helgen som var befann jag mej i Varberg.. och nu till helgen kommer Pedersen hit.. planerna är bara att dricka öl - hela helgen.. och nästa helg ska jag på fest på jobbet. Det blir nog intressant. =)
Annars är det bara jobb, jobb, jobb och åter jobb. Och det är väl inte så många guldkorn där förutom arbetskamraterna - toppengäng!! Det är väl de som gör att man pallar med jobbet egentligen..
Nej, jag har egentligen inte så mycket att berätta.. jag har fullt upp hela dagarna med jobb i veckorna och olika aktiviteter under helgerna, men ändå känns det som att livet stannat av. Jag vill flytta. Nu. NUUUU!!
// Live long and prosper


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!