Igår plattade jag Linus hår..


Det var rätt ovant att se honom utan sin krullboll på huvudet!!

Idag har mamma och pappa dragit med Linus att gå Kvarnaholmsrundan och för att bada i Klint.. jag sälv försöker hitta något att fördriva tiden med.. som att blogga en skvätt..

FY FAN VAD DET ÄR VARMT!!

Midsommar 2010

Midsommarstången


Midsommarsnapsen (Absinth).. fick ingen bild på maten - men det var nypotatis, gräddfil + gräslök och chiligryta gjord på Guinness. Yummie!!

Knott är ju alltid kul när man ska störta monarkin (Kubb).



Haha - detdär var nog inte allt vi drack..


Midsommarbilder

.. jag tycker om midsommar.. har nog alltid gjort!! När jag var liten brukade vi ha stor fest i vår sommarstuga - där det kom folk i alla åldrar, vi plockade blommor till midsommarstången, åt och drack och hade det jätteroligt - precis som midsommar ska va..
I år firar jag och brorsan midsommar ensamma. Det kan nog bli riktigt trevligt. Vi har ju trots allt inte umgåtts ordentligt på lääääänge!!
Mitt bästa midsommarfirande i nutid var förrförra året - då vi var i Sven och Nisses stuga i Skummeslöv. Jäklar vad roligt det var!! Vi var ett stort gäng där man kände vissa väl och andra knappt alls - men det var det perfekta gänget!!











Svälj ALDRIG tuggummit!!


Nollställd - men inte helt utan idéer!!

Idag känner jag mej helt nollställd. Det enda jag åstadkommit på två timmar är att ha bryggt och druckit kaffe med brorsan samt beställt en födelsedagspresent till honom - med hans hjälp^^ Effektiviteten är så hög idag!!
Men jag tror faktiskt inte det blir så mycket packande idag.. rummet känns väldigt tomt redan - och eftersom jag förmodligen inte lägger tid på det imorgon och Linus kommer på lördag så ska jag nog städa av rummet idag istället och plocka i ordning - så Linus inte får sej en chock när han kommer!!

Jag har förresten fixat en ny målarduk. Och ja, jag ligger lite på latsidan med tavlan på Linus - men när jag väl packat klart har jag inte mycket mer att göra än att plugga företagsekonomi och måla, så då fortsätter jag med den. Och på den nya målarduken ska jag göra ett liknande motiv - fast med mej, i samma storlek. Så de matchar varandra och vi kan ha dem i lägenheten. De blir nog inte klara tills dess, men man kan ju hoppas!!

Spana in min lilla Joel-bit!! ;)

Först vill jag bara klargöra en sak: Jag tycker inte alls om Peter Jöback eller så.. men det är ju faktiskt min lille Joel från klassen som sjunger!! En av de få som var värdig mitt sällskap på Markaryds Folkhögskola. Därför tänkte jag att han skulle få en plats här på min blogg!! (Notera att jag är nämnd i eftertexten!!)

From one bitch to another:

I shall miss you!!

Halvkass dag..

Jag är trött på jobbiga dagar nu!! Denna dagen har väl i och för sej blivit lite bättre nu.. många svar idag.

- Jag och Linus har fått hyreskontraktet för lägenheten. YAY!! Den är vår från och med den 1:a juli.
Idag, om exakt en månad, har vi preliminärt satt flyttdatum för mina grejer. Sedan kommer jag själv att flytta i slutet av augusti. Schpännande!!

- Jag mailade CSN för att höra för säkerhets skull så jag kan söka studiemedel för ett läsår till - och det kunde jag. 46 veckor hade jag kvar av mina 120 (detta visste jag innan, men bäst att dubbelkolla).
CSN är lite skrämmande tycker jag.. på deras hemsida står det nu om alla nya regler från och med den 1:a juli.. hmm.. en grej jag hängde upp mej på var att de kollade studieresultaten för föregående år då de beslutade om ifall man får studiemedel eller inte. Jag gick ut med en trea detta året - Mycket God, vilket motsvarar VG, så jag har bra studieresultat.. det borde inte vara några problem - men som sagt: CSN skrämmer mej!!
Jag skickade iväg ansökan igår, så förhoppningsvis får jag svar nästa vecka..

- Eftersom jag ska plugga Företagsekonomi B nu till hösten så kände jag att jag måste damma av mina kunskaper från Företagsekonomi A.. Öppnade jag ens boken?? Jag har godkänt i det i alla fall.. Hursom hittade jag boken jag hade när jag läste det (den kände jag i alla fall igen!!) på Tradera - och vann den. Den är nog rätt sliten, men jag behöver en bok att friska upp kunskaperna med lite innan så!!
Och ja, jag har börjat lite smått med Tradera igen.. skillnaden nu är att jag budar på grejer till lägenheten!! Det jag vann senast var två stycken väggfästen till gitarrerna. Linus tillåter mej bara att ta med tre av mina gitarrer till lägenheten - så jag budade hem dessa och så har jag ett ställ till elgitarren som får stå på golvet.

.. jag känner mej inte så motiverad att packa idag.. det gjorde jag inte igår heller.. det har nog att göra med att det varit rätt dåliga dagar.. men det blir nog snart bättre!!
Dan kom hem idag också!! Ikväll ska vi kanske kolla på "Sju År i Tibet" ihop.. och jag ska ta en välförtjänt öl..

// XO


Ännu en jobbig dag..

.. men den slutade väl rätt bra..

Usch, det är så mycket att tänka på nu!! Men nu måtte väl allt vara löst!! .. det tar väl en vecka eller två innan jag har full koll på allt..

En jobbig dag..

När jag vaknade var det sol och tok-varmt. Jag tänkte att idag, minsann, idag skulle jag ut och njuta av solen. Bytte om till linne och kort kjol, smörjde in armar och ben med solskydd och gick ut på altanen.. då var det molnigt och regnade.. visst är det typiskt?? Jag tog detta som en pik - jag ska inte vara ute i solen. Dum idé.

I eftermiddags åkte mamma och jag till sommarstugan för att leta efter tallrikar, grytor, grejer och mojänger som kan vara bra att ha när man flyttar och inte har mycket pengar.. Man blev helt chockad av att se kåken!! Taket hade fallit in i två av rummen, gräset var hur högt som helst, man kom varken åt bod eller jordkällare för där växte buskar ivägen. Träden vid brunnen hade blivit så stora att de skymde den helt!! Och träet till verandan var så murket att trots att man balanserade på bjälkarna knakade det!! Helt galet..

När jag kom hem insåg jag att tiden inte räcker till här nu.. alla tänker olika och är upptagna med olika saker - så hur man än vänder och vrider på saker så havererar allt vad planering heter. Det finns inte tid. Skit..

Nu ska jag sova.

För ett år sedan..

Idag är det precis ett år sedan jag kom tvåa i en "vem-kan-bli-fullast-på-12-timmar"-tävling på Öland!! Det känns som en evighet. Det var vid midsommar. Jäklar vad roligt vi hade!! .. i år ska folket till Öland igen, men jag tycker jag har lite dåligt om cash, så jag stannar hemma och lagar mat och super med brorsan istället..
Midsommar är inte överskattat så länge man inte har några förväntningar.. men jag tror jag skulle bli besviken på detta tappra försök till en repris av förra året - för det skulle jag känna att det var.. Och jag hade verkligen skitroligt förra året.. trots att jag var förbannad och kokade av ilska på insidan helatiden.. - Long story..
.. men det blir nog bra med en midsommarafton med bror min också =)

Sentimental söndag..

Idag vaknade jag vid elva och hade en lugn förmiddag. Jag och brorsan satt och sjöng Evert Taube en stund och gjorde mat ihop.. sedan har jag packat.. och packat.. och packat..
Men jag tycker det är rätt roligt att packa!! Det är knepigt - för jag är bra på att få ner så mycket kläder jag kan i resväskor.. men inte på att få ner så mycket saker jag kan i lådor.. men hittills har det gått rätt bra!!
Man hittar en massa saker nu när man plockar som jag hade glömt bort. En massa minnen!! Och det märktes inatt då jag sov. Jag drömde om folk jag inte träffat, pratat med eller tänkt på på evigheter!!
När man hittar sådana grejer som är väldigt minnesladdade då blir man såhär melankolisk och bara sätter sej på golvet och minns, ler, skrattar, gråter eller bara tänker.. så effektiviteten är väl inte helt på topp helatiden, men vafan!!

.. har ni förresten sett min Jack Skellington-byst som pratar, har tillhörande tomteskägg och luva samt specialutgåva av filmen (Nightmare Before Christmas - såklart)?? Jag köpte den av Fredrik i julas!!

Packar och packar..

Nu har jag snart packat två fullproppade lådor till.. men i rummet ser det knappast ut som att innehållet förminskats!!
Jag antar att det kommer ta många fler dagar att bli färdigpackad.. men jag har ju tid på mej!!

.. här håller jag på att pussla.. Kalendern köpte jag på Café Jukebox när vi var där i torsdags!! (Emma köpte en med!!) Sjukt snygga bilder och pengarna skänks till ett välgörande ändamål. Läs mer om den här.

Idag kommer det folk hit för att fira brorsans 18-årsdag i förskott.. så jag får väl ta en paus i packandet och göra mej i ordning nu!!

// XO

Marie & jag 4/6, Rockbaren, Göteborg

SALLY-POSE!!


Sjuhelvetes glad!!

Jag är så jävla, sjuhelvetes glad!! Jag inser nu när jag börjat packa att jag äger på tok för många grejer - men jag slänger gärna bort mer än hälften av det, så länge jag får bo med dej!!<3

Trevliga dagar med gott sällskap!!

Jag har haft fullt upp de senaste dagarna med Emma och Marie som kom på besök. I onsdags tog vi det mest lugnt, tog en öl på R1 och göttade oss i solen, snackade gamla minnen och hade det jättetrevligt!!

Igår åkte vi till Markaryd. Jag skulle till studievägledaren och plocka ut kurser jag ska läsa till hösten. Jag var jättenervös och trodde det skulle skita sej med att plugga på distans - men det gick skitbra. Jag börjar till hösten!!
Ëfter det gick vi upp till Markaryds Folkhögskola - så Marie och Emma skulle få se hur jag hade det det senaste året.. men det blev nog den sista gången jag satte min fot där!!
Emma var grymt imponerad av huset Ekebacken i alla fall!!

Jag och Marie

Vi lekte hobbitar med Sally-pose!!

Emma också!!

Sedan körde vi bort till kyrkogården för jag skulle lägga en ros på Pierres grav..<3
Efter det fikade vi på Café Jukebox!! Jag log mitt allra hjärtligaste leende ;)

Emma

Marie

Det åts sallad..

.. och togs uppenbarligen kort ;)

På kvällen blev det lasagne och film!!

Idag hann vi typ bara äta frukost och slappa en liten stund innan Marie och Emma skulle hem igen. Det var allt lite trist att de åkte - och det får inte ta över ett år innan man träffas igen (som med Emma då)!!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt.. jag är helt slut efter de senaste veckorna!! Men jag måste plocka i ordning lite i huset och på rummet först..

// XO


Videoklipp på Josef från SRF


Återträff!!<3

Nu har Linus pratat med hyresvärden till lägenheten vi är intresserade av att hyra. Det går segt, men det går framåt i alla fall. Det är inte helt hundra att vi får lägenheten (vi har ju inte skrivit på något än), men vi hoppas på det!! WE WANT IT!!

Idag springer jag runt som en guttaperka och städar och tvättar - ty imorgon får jag besök av kära gamla vänner. Marie drar ner från Göteborg och Emma drar ner från Skövde. Jag hängde med båda två på Löftadalen förra året. Vi kallades "svarta gänget" och var de coolaste (HAH!!). Marie träffade jag ju förra fredagen senast, men Emma har jag inte träffat sedan skolavslutningen den 20:e maj förra året. Det blir ett kärt återseende!!

 

// XO


Sweden Rock Festival - dag 4

Sista dagen som festivalen var igång och på förmiddagen drog jag med Fredrik och Linus för att kolla in Goda Grannar!!

Sen kollade vi in något annat band (vet inte vilket) och Fredrik introducerade mej för Ben & Jerry's-glass!! Mums!!

Och ja, denna dagen var man fanimej riktigt lökig!!


På eftermiddagen gick jag bort till Rebecca och Figge och sedan drog vi vidare till någon annans stuga där man träffade lite andra kändisar!!
På kvällen blev det W.A.S.P.

.. och slutligen Guns 'N' Roses.. men efter att ha väntat på att Axl Rose skulle kliva upp på scen toklänge var vi rätt sura.. och ljudet var kasst - så vi drog efter tre låtar!! XD

// XO


Sweden Rock Festival - dag 3

På förmiddagen kollade vi på något demoband från Karlstad där sångaren (tror jag) gick året över Linus på KY-utbildningen..

Close-up på extremt schleten Kanja!!


Fredrik

Vädret var skitdåligt så när vi kommit tillbaka till campingen gick vi bort till några som Linus och grabbarna umgåtts med förra året. De hade ett partytält och jag fick vara med på ölspel direkt.. Och detta var minsjäl ett riktigt ölspel där man fick dricka en massa!!

.. jag lyssnar på någon..

Ölspelare!!


.. sedan så gick vi för att se Steel Panther!!


Kommer inte ihåg vad han hette och jag ;)

Robin försökte få tag i Lotta och under tiden fulade killarna sej.. =)




Steel Panther


Senare på campingen gick jag med i ett dansgäng som körde Nelly The Elephant på repeat!!

Fredrik och jag posade i våra matchande regncaper med.. =)


// XO


Sweden Rock Festival - dag 2

På förmiddagen gick jag och kollade på Nazareth.. Kommer inte ihåg vad de andra var och kollade på - men dessa var jag mer intresserad av!!

Vi såg även Slayer, men de var väl sådär..

.. jag pratade med någon..

.. vädret var dåligt, men Linus var glad =)

På kvällen såg vi en Jehosephat!!

Linus<3

På kvällen gick jag bort till Rebecca och Figge igen. Denna kväll lärde Björn mej att tända en cigarr!!

Senare gick jag och Rebecca en runda.. jag hittade ett gäng goa gubbar som jag var tvungen att posa med!!

.. och på natten blev det en av höjdpunkterna för mej!! Aerosmith!!<3






HELT JÄVLA UNDERBART!!

// XO


Sweden Rock Festival - dag 1

På förmiddagen tog vi det rätt lugnt, åt frulle och hämtade ut våra inträdesband.. sedan gick vi och kollade in F.K.Ü - vilka var förvånansvärt bra!!


Robin & Lotta på F.K.Ü..

Fredrik

F.K.Ü.


Linus & Fredrik

Lotta, Fredrik & Robin utanför våra tält..

Linus & jag.. här kände jag att mitt hår började bli lökigt..

På kvällen drog jag bort till Rebecca & Figge.. det var jävla bökigt att hitta dock!! Jag ringde Rebecca och sa "Du.. nu ser jag havet.. det ska jag inte göra va??" - Då fick Figge cykla och hämta mej^^
Här är Rebecca, Björn och Björns bror (kommer inte ihåg vad han hette).. Björn lärde mej öppna en kapsyl med en tändare!!

.. nej, så full var jag inte!! Jag gör bara en ful min.. och så hade jag precis tvättat håret - men Rebecca hade ingen hårfön, så det fick lufttorka innan jag plattade det =)

Linus & Fredrik kom dit en stund.. här är Fredrik och Figge (i bakgrunden)..

Jag och Rebecca =)

Så gick vi och kollade på Quireboys..

Bröderna..

Kanja och bröderna =)

Figge & Björn


.. sedan kommer jag inte ihåg hur jag kom tillbaks till tältet, men på något vis kom jag dit i alla fall XD

// XO

Sweden Rock Festival - resan ner till Sölvesborg..

Tidigt den 8:e steg jag och Linus upp, gjorde oss i ordning, åkte ner till stationen och mötte upp Fredrik för att ta tåget till Göteborg. Klockan 9 tog vi första ölen!! XD
I Göteborg gick vi bort till platsen där festivalbussen skulle hämta upp oss. Vi hade sjukt mycket packning med oss - fan vad jobbigt det var!! Men vi fortsatte dricka öl för att lätta på packningen lite ;)
Jag och Linus<3

Fredrik =)

Lotta & Robin

Efter typ 4 timmar på bussen kom vi ner till Sölvesborg. Mitt och Linus tält hade Josef redan satt upp - det var lite snett, men det stod upp hela festivalen i alla fall!!
De andra fick dock sätta upp sina tält själva.. medans jag och Linus kunde koncentrera oss på att dricka öl ;)

Fredrik hade köpt ett tält på Harald Nyborg utan regnskydd på toppen!? Bör inte sådant ingå??

The hot couple!!<3

På kvällen blev Linus lite full, så efter att ha nattat honom kom Josef förbi och ville ha sällskap till älgkebaben för han kände sej övergiven.. Men först skulle han ta på sej läderbrallorna och hade problem med att få på sej bootsen igen..

Josef drog bort mej till älgkebaben och hotade med att slå mej om jag inte smakade.. Och jo, jag smakade en liten bit.. det var torrt och äckligt.. men all heder till Josef som var så snäll att han lät mej ta andra tuggan!! HAH!!

Josef: "Först äter man all älgkebaben.. sen är det bara salladen i botten kvar - och den spiller man ut!!"

.. sedan gick jag och la mej.. Detta var hur vi hade det då vi åkte ner och laddade inför festivalens början dagen efter!!

// XO


Alingsåsbesöket!!

.. eftersom jag varit borta ett tag nu och nästan bara bloggat via mobilen med kassa bilder tänkte jag försöka beta av senaste tiden med flera inlägg (annars blir det ett så jättelångt inlägg som ingen läser)..
     Jag börjar med Alingsåsbesöket!! Efter skolavslutningen den 4:e körde jag, Viktoria, Line och Malou upp till Alingsås för att fira "studenten".
På kvällen åkte vi fyra + Angelika (Lines kompis) in till Göteborg för att gå på Rockbaren. Och den nyblivna Göteborgaren Marie kom också dit!!
.. något som irriterade mej dock var att jag missade Tore från FZC som också var där.. bajs.



På lördagen tog vi det lugnt hela förmiddagen och på kvällen gick vi till en bowlinghall där de hade min favoritöl Krusovice<3 Den är minsann inte lätt att hitta!!


Jag och Viktoria vann över de andra.. ;)


.. på vägen hem fulade jag och Line oss..



.. dagen efter gick jag och Line till torget och åt kulglass (som jag tjatat om hela helgen). Vi såg en schäfer som trillade ner i ån (det var rätt roligt) och sedan åkte jag till mitt andra hem - Vänersborg!! (Fast i en och en halv vecka nu känns det som att man bott i en resväska.. I LOVE IT!!)
Men jag kommer absolut åka till Alingsås igen. Det var ett härligt ställe!! Dessutom har Lines mamma+man en segelbåt som jag hoppas få åka med på någon gång ;) HAHA!! Snyltande-Kanja..

// XO


Peter Criss som skönhetsmiss<3


.. har ni inte upptäckt Lou Reed i tweed än så är ni töntar!! ;)


Nu kom solen! Hoppas det gäller i sej rest...

bild007 (MMS)

Nu kom solen! Hoppas det gäller i sej resten av festivalen! Annars har det spöregnat hela dagen! Aerosmith igår var sanslöst bra! :) senare blir det billy idol! / XO


Aerosmith!<3

bild007 (MMS)

Aerosmith!<3


Nu står jag och lyssnar på nazareth! Vädre...

bild007 (MMS)

Nu står jag och lyssnar på nazareth! Vädret är sådär, men det regnar i alla fall inte! Trevlig kväll igår med rebecca och figge! Dock gick jag och la mej rätt tidigt! Annars idag så har jag jagat nya pilotbrillor åt josef som bränt sej så illa att han har sårskorpor i ansiktet! Och ändå har det knappt varit någon sol alls! / XO


Nu sitter jag med fredrik och linus och ly...

bild006 (MMS)

Nu sitter jag med fredrik och linus och lyssnar på sator! Vi har precis träffat rebecca och figge och ätit.. Men det blir en rätt lugn dag idag.. Vi ska se f.k.u senare och eventuellt dra bort till rebecca och figge och svänga några bägare! Jag känner mej förövrigt redan lökig efter campingen! / XO


Nu sitter vi på bussen till sweden rock. K...

bild006 (MMS)

Nu sitter vi på bussen till sweden rock. Konstigt nog går bara en buss från göteborg.. Hmm.. Vi är framme efter 4 någon gång.. Första ölen öppnades strax efter 9, då jag, linus och fredrik satt på tåget till göteborg XD det regnar, men vi hoppas det går över tills vi är framme! :) / XO


SRF imorgon..

Just nu är jag i Vänersborg. Imorgon bitti går vi upp tidigt för att göra oss i ordning och sedan dra till SRF.. jag har sjuuukt mycket packning, men det mesta gör man väl sej av med därnere..
Dagen har ägnats åt att packa, handla bra-att-ha-grejjor samt öl, spela kort, tältuppsättning på distans (Josef hade allt lite problem med att sätta upp vårat tält!! XD), biljettbeställning och blahablaha, lite ditt och datt.
Resultatet är att jag är sjukt trött i alla fall!! .. men vi ska väl sova snart..
Jag är lite orolig för hur det blir med lägenheten.. vi har inte direkt hört något mer.. men jag hoppas det går vägen!!

// XO

Nu sitter jag på bussen till vänersborg! E...

qdpdm (MMS)

Nu sitter jag på bussen till vänersborg! Ersättningsbussar är hemska, men jag klarar allt det - för jag ska till linus! :) vi är väl framme om en och en halv timma. Idag har jag och line ätit kulglass vid ån i alingsås. Vi skrattade gott åt en hund som trillade i vattnet! Mamma mmsade just bilden ovan. Tydligen har mina gamla arbetskamrater i timsfors gett mej en studentpresent! :) Jag får ringa dem imorgon och tacka! Hmm.. Annars händer här väl inte så mycket.. Jag är lite sur för att jag missade tore från fcz på rockbaren i fredags bara!


I Alingsås!!

Nu har jag också tagit studenten!! =)
Just nu sitter jag i Alingsås och har druckit "morgon-kaffe" med Line. Vicky sover fortfarande!!
Igår åkte vi upp hit och gick ut i Göteborg för att fira. Rockbaren blev det =) Marie hängde också på..

Ikväll ska vi bowla!!

.. väldigt sakligt inlägg, men jag känner mej osocial!!

By the way, Linus och jag har nog fått lägenhet!! =D

// XO

Håll tummarna!!

Än kan jag inte lugna ner mej.. men packningen är såvitt jag kan komma på klar. Jag har gått ner till byn och hämtat min cykel med.
Mår inte riktigt bra än, men det är betydligt bättre än imorse.. jag tror det var stressen som gjorde det!!

På lägenhetsfronten går det också rätt bra. Dock är det lite tokigt att vi ska till SRF på tisdag och Linus åker till Vänersborg redan på lördag.. så om ska Linus iväg och kolla på lägenheter är det idag, imorgon och på lördag förmiddag. Men imorgon har han spelning också, så lite tid går bort..
Hursom ska han på en lägenhetsvisning idag, men det verkar som om det är många som ska dit.. sedan har vi fått erbjudande om att kolla på en imorgon med. Hoppas bara tiden Linus kan passar!!
Och en lägenhet ringde Linus på idag, men många hade redan ringt.. han som Linus pratade med lät positiv i alla fall, men Linus skulle ringa på måndag igen..

Oj, vad många "Linus" det blev nu XD Men det är ju oftast Linus som får gå ensam på visningar - eftersom jag inte är på plats i Karlstad för tillfället^^
Jag är glad i alla fall. För idag hände det mycket som så!! Det är ju inte det lättaste att hitta lägenheter i Karlstad - det är många som söker. Och så finns detdär poäng-systemet i Karlstad där man står och "köar" för att få lägenheter.. Linus var med i det innan, men gick ur så fort de fick lägenheten de har nu (som de hittade på Blocket och skulle han ställa sej i kö igen är det tillbaka på noll).
I vilket fall som känns det som att vi kommer någonstans.. men fortfarande tokigt att SRF kommer precis nu - för då får vi "ta paus" i sökandet..

Håll tummarna!!

Helsingörsresan!!

Igår var vi som sagt i Helsingör.
Här är jag och Joel på bussen.. jag var övertrött och Joel var bara trött..

Sedan åkte vi båt.. och lärarna försvann^^


När vi väntade på lärarna satte vi oss på ett torg i Helsingör och lekte duvor..

Då vi kom till Kronborg skrämde jag först slag på alla mina klasskompisar i "Kassamatterna??" =S Fängelsehålorna som var som en labyrint och det var kolsvart överallt. Jag som är så mörkrädd ersatte rädslan med att göra alla andra rädda. Go Kanja!!
Sedan flaxade Joel runt i danssalen..

I danssalen fanns också erotisk konst..

.. som Joel tyckte var charmerande!!

.. och så klädde Joel ut sej till Shakespeare!!


.. såhär hade Joel och jag sett ut om vi bodde på ett slott med skitiga speglar!!

Joel lekte vakt..

.. och jag var dramatisk..

.. på båten hem fick jag äntligen något vettigt att dricka!!

Hejdå, Danmark!!


Idag sket jag i att gå på Skattjakten på morgonen.. Jag var helt slut när jag vaknade och mådde skit!! Jag är fortfarande som en degklump och orkar inte göra mycket, men jag mår lite bättre.. Men jag tror jag packat klart nu!! Och om några timmar åker jag till Markaryd, slänger av min stora väska hos Vicky, åker vidare till Halmstad med min "lilla" inhandlingslista - köper det jag ska.. sedan hämtar vi upp brorsan som ska hem - och på vägen tillbaks åker vi inom Markaryd igen - och där ska jag av.. sedan är jag inte hemma igen förrän den 13:e (förhoppningsvis). Ojoj!!

.. ikväll är det avslutningsfest på hotellet.. den SKA jag i alla fall gå på!!

// XO


Jag har varit rätt duktig ikväll..

Nu har jag packat de "stora" grejerna jag ska ha med till SRF.. resten jag ska packa är typ kläder, lite smågrejjor som kan vara bra att ha och såntdär man packar samma dag man åker.. sedan får vi ju sticka inom Systemet i Vänersborg och så - för jag kånkar inte på en massa öl så länge jag slipper undan det!!

Jag har klippt mej med. Det blev allt bra!! Fixade till min undercut också.. och så gick jag ut en runda och har tvättat två tunnor tvätt.. så jag har allt varit rätt duktig!!

Dessutom vann jag en auktion på Tradera.. något som jag ska ge i present till brorsan när han fyller 18 i slutet av månaden!! .. men han är också en av dem som är inne och läser här ibland, så jag kan inte säga vad det är.. Men det är en riktigt cool grej i alla fall!!

Nu ska jag snackelera lite med gudarara Linus och sedan blir det sängen.. upp tidigt imorgon - för då ska vi till Helsingör och gå guidad tur på Kronborgs slott (Hamlet-slottet!!).
// XO


Jag är typ, lite måttligt förbannad..

GAAAAH!! Jag är så förbannad.. fast jag vet att jag inte direkt har rätt att vara det.. men det är jag i alla fall.. Ehumm.. jag misstänker att vissa personer (som inte bloggar själva och jag inte vet säkert.. bara misstanke) läser min blogg.. rätt regelbundet.. Sure - de får gärna läsa min blogg.. men det gör också att jag inte riktigt kan skriva anledningen till denna ilskan här.. då den orsakas på grund av vissa andra. MEN jag blir ofta ilsk då det kommer till denna person (personer ibland)..
Hursom är jag arg.. ville bara framhålla det!!

.. idag har jag varit en stund i skolan.. vi gjorde inte mycket vettigt.. detta var också sista dagen i skolan då vi gick enligt schemat!!
Efter psykologin körde jag och Vicky till Älmhult och handlade grejer till Vickys nya lägenhet. Det var allt trevligt.
.. och sedan jag kom hem har jag typ varit.. sur^^

Ringde min optiker idag - och jag kunde minsann köpa linser för 3 månader till som mest innan jag var tvungen att undersöka ögonen igen!! Så på torsdag "mellan skolan" (skattjakten på morgonen och avslutningsfesten på kvällen) åker jag till Halmstad och köper linser samt bokar ny tid. Det var ju något bra i alla fall!!

Och ikväll har jag fullt upp..
- Tvätta
- Städa
- Packa
- Göra inköpslistor OCH packningslistor (till detdär sista; planering, planering!!)
- Ut och gå en runda om jag hinner.. jag behöver rensa huet lite!!
- Klippa håret.. (det ska jag nog göra nu förresten!!)

.. jag har ont i magen av all stress..
// XO

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!