Can't stop getting wasted..

Shit.. först fest hos min faster.. SKITKUL!! =P Fast "Så Ska Det Låta" var en besvikelse.. pappa (som ledde det hela tillsammans med min kusin) kom på en följdfråga som var "Vad hette låten på B-sidan av singeln In the Summertime av Mungo Jerry??" (värd 10 poäng..) Det andra laget kunde inte den.. Kanja kunde - "Mighty Man".. inte fan fick vårt lag 10 poäng.. nej nej.. bara för det förlorade vi.. sen stack jag till Jennie för jag var sur.. men men..
Är otroligt full.. scheisse.. kan knappt skriva.. drack öl på öl hos min faster och bara väntade på att jag skulle känna spärren av vad jag klarade av, men kände ingen.. jag blev helt konfys och stack hem.. nu ska jag kolla på Narnia.. beat that!!
image17

Fiesta!!

"Becoming Jane" var faktiskt rätt bra.. men sorglig =/ Helt klart sevärd =)
Och jag tror faktiskt att den stämde rätt bra överens med Jane Austens liv under den perioden den utspelas..
image15
(Vill skryta med att jag sett detta porträttet "live" på the National Portrait Gallery, London)

Ikväll blir det fiesta!! Först ska jag till Carinas 50-årsfest (som jag snart ska göra mej redo för) och sen drar jag över till Jennie, som bjuder på fest.. (Carina & Jennie bor grannar, så det är ju perfa för min del..)

För er som inte har något för er ikväll rekommenderar jag Russell Brand på BBC Radio 2, 22.00-00.00 (svensk tid).. det är lätt att få in på Windows Media Player (gå in på spelaren -> media guide -> internet radio -> sök BBC -> slå på BBC Radio 2.. piece of cake!!)

Här är reklam för programmet med Brand (HILARIOUS!!):


...

Blev att jag stack till festen hos Peter i alla fall.. trots brist på alkohol.. men men.. det vart rätt trevligt..
Kvällens citat måste ju ändå vara: "DET LÅG EN KALV I HALLEN!!" .. bor man i bushen eller?? ;)
Nu ska jag se Becoming Jane.. handlar om Jane Austen, det enda jag vet.. och mycket mer finns väl inte att säga??
Jag har alltid tyckt att det finns sån brist på fakta om Jane Austen.. har letat biografier om henne, men inte hittat någon.. Eftersom Austen räknas som en stor, litterär mästarinna borde någon ju tagit reda på rätt mycket fakta om henne.. eller hur?? - Jämför med systrarna Brontë (som nästan är samtida).. Det finns ju ett överflöd fakta om dem!!
Yeye.. jag tror inte man kan ta filmen bokstavligt i alla fall.. enda anledningen till att jag ville se den egentligen var att James McAvoy var med i den.. blev helt kär i honom i Penelope.. och när jag googlade såg jag att han ju var med i Narnia (Mr Tumnus) och i the Last King of Scotland - i vilka jag också blev kär i honom!! Jag måste läsa på bättre.. =/
Men erkänn att han är HOT =)

image14

Dagens tips!!



// Jesper, Pang Prego (P3)

Fredag..

Monkey och jag hade snackat om att dra ihop ett gäng och festa på Riksettan idag.. men inte en jävel nappade.. "Det är ju blueskväll!! UUHH!!" So?? Han som spelar ska tydligen vara jävligt bra.. Kanja hävdar bestämt att bra musik är bra musik.. sen om det inte är musik man brukar lyssna kan väl det spela kvitta??
Så det blir nog en hemmakväll för mej idag.. =/ .. blev bjuden på en fest, men jag har inget att dricka.. eller jag har, men det ska jag ha tills morgondagen^^ Och en vit kväll för mej är det aldrig tal om.. jag är alldeles för glad i att dricka.. =)
Får nog göra lite kääk nu med.. övertalade morsan att sticka ner och handla.. jag har inte ätit redigt på tre dagar.. Vad jag kan komma ihåg har jag ätit en banan, drömmar, en fralla (sen tog smöret slut) och lite spaghetti.. WOHOO!!

The Holloways är riktigt bra:


Huh??

Vad har hänt med Tony Vincent?? Sure, han har gjort dramatiska förändringar innan med, men nu!?

image10image11

= INNAN

NU:

image12image13

Nu ser han typ ut som den förlorade Prison Break-brodern^^
Sure - han är fortfarande snygg, men jag måste säga att jag är missnöjd.

Idétorka..

Jag är så himla uttråkad.. har suttit och läst lite ur "Flickan som lekte med elden", men känns som om jag inte kommer någonvart.. brorsan har lagt beslag på TV:n och jag kan inte se på "Snow Cake" uppe på min dvd.. och det är "Snow Cake" jag vill se.. basta!!
Tänkte sitta här en stund och lyssna på Badly Drawn Boy, men pappa kom just hem och krävde datorn.. så nu vet jag inte vad jag ska hitta på.. bläk..

image9

Dagens tips!!

Med tanke på Jennies och min konversation om knark innan (för alla är vi väl drogliberaler??):



// Jesper, Pang Prego (P3)

Penelope

Brorsan och jag såg just - "Penelope" med Christina Ricci.. SKITBRA!!
Om en rik tjej som föds med ett gristryne och endast någon med blått blod kan häva förtrollningen genom att älska henne som hon är.. så gullig vart den =p
Såklart ville jag bara se den för att Russell Brand var med i den.. men den var jävligt bra!! Lätt en film för en deppig dag (jag har mina deppiga dagar-filmer, You've Got Mail, Bridget Jones, Förnuft och Känsla osv..)

image8image7

En annan film med Russell Brand som jag verkligen ser fram emot är "Forgetting Sarah Marshall".. den verkar skitkul!! =p


Sömnlös..

Kan verkligen inte sova.. är inte det minsta trött, men har inget att göra.. sitter och lyssnar på The Cure - "Love Cats" om och om igen..
Pappa har somnat i soffan, annars kunde jag sett på the Mighty Boosh (funkar inte att se på mitt rum)..
Och jag har ingen lust att läsa "Flickan som lekte med elden" av Stieg Larsson.. har en sån period nu då jag absolut inte har lust att läsa.. annars om jag läst en riktigt bra bok (sån man inte kan lägga ifrån sej) brukar jag bli triggad att läsa en ny.. läste "Män som hatar kvinnor" (Stieg Larsson) innan.. läste ut den i förrgår.. skitbra!! .. men inte har jag lust att läsa något nytt nu.. och innan dess läste jag "My Booky Wook" av Russell Brand.. utan tvekan en av de bästa böcker jag läst och det blir jävligt svårt att toppa den^^ .. har försökt plocka upp både "Jane Eyre" och "Pride and Prejudice".. provade till och med med "Bookends" av Jane Green - de brukar ju alltid funka att läsa annars, men icke!!

image3image4

.. jobbigt..

Mowha!!

MSN-snack.. (mellan mej och "en annan"; blir hemskt pinsamt för denna personen om dennes identitet kommer ut..)
"en annan": Jag är sjuk :(
Kanja: Det låter ju inte så bra.. =/
"en annan": m jag har feber och halsförlust eller vad det nu heter
Kanja: Du menar halsfluss?? För du har väl möjligen inte tappat halsen??
"en annan": måste spy kommer snart

.. höjdpunkten är ju helt klart "halsförlust", men en annan sak som är rolig.. om man måste spy, skriver man att man måste göra det innan man springer iväg för att spy?? Kräk-reflexen kommer ju rätt snabbt efter man inser att en spya är på väg.. =/
Det är ungefär lika dumt som när jag var bjuden på kräftskiva hos Monika och hennes mamma hade tänt en massa ljus i en ljusdekoration på väggen.. Monika sprang runt och snackade i telefon med Frida, ställde sej nedanför ljusdekorationen och ett ögonblick senare vrålade hon: "AAAAAAAAAARRRGHHH!! FRIDA, DET BRINNER I MITT HÅR!! JAG RINGER DEJ SEN!!", smällde igen telefonen och sprang sen in på toan..

Dagsutflykt till Ljungby..

HÄRLIGA PÅSKLOV!!

Jennie övertalade mej igår att följa med henne och Slem till Ljungby för att fika.. Clara följde också med..
Passade faktiskt jättebra med en tur till Ljungby, för jag var ändå tvungen att köpa en tröja till farmors begravning.. Hittade en rätt fin tröja på Vero Moda.. - svart såklart^^. halva priset.. passar mej perfa.. =)
Alla må klaga på att jag alltid klär mej i svart, men på begravningar är min stil helt rätt!! Skönt att inte behöva känna sej uttittad av släkten nånstans i alla fall, om än på något så tragiskt som en begravning..
I alla fall.. vi fikade på Tretton och sprang runt i affärerna.. jag blev helt förälskad i en nallebjörn på MIX.. skitsöt!! Jag älskar nallebjörnar =) Och så satt min kusin på en pizzeria vi gick förbi.. jag ville gå in och hälsa, Kristoffer verkade angelägen om att få träffa mej i alla fall, men Jennie och Slem tycker tydligen inte om min kusin så mycket.. så det blev inget med det =/

image2

När vi kom tillbaka till Strömsnäs fikade vi en gång till på R1:an och kollade i skvallertidningar.. utanför träffade jag Sofia, och det var evigheter sen!! Hon berättade att hon och Katta flyttat till Strömsnäs.. jag ska hälsa på dem snart har jag bestämt..

PS: Mimmi övertalade mej att skaffa en blogg.. får se om jag orkar med det.. annars avslutar jag nog den rätt kvickt..

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!