Grubbel

Sitter och grubblar lite såhär på kvällen/tidiga natten.. (Och så fastnade jag framför True Blood.. var nog första gången jag satt och storbölade framför det.. huhu!! Säger inte varför.. men 9:e avsnittet i säsong 6.. usch..)
Två nätter kvar i Strömsnäs.. känns konstigt.. inte just för att det bara är två nätter kvar, men för vad som komma skall.. Det är ju oerhört spännande och pirrigt med flytt, jobb och allt.. men samtidigt nervöst och lite "jobbigt".. Missförstå mej rätt. Detta ska bli skitkul!! Och jag är så jävla glad så jag vet inte vart jag ska ta vägen (Jo, till Stockholm..). Men det är nog en av de största sakerna jag gjort i mitt liv. Vågat tro på mej själv och vågat satsa. Och jag tror att det kommer att lösa sej bra för mej i slutändan. Det är boendesituationen för mej och katterna bara.. jag kommer att sakna dem så..
Kom också att tänka på att jag varit arbetslös i över ett år nu.. Bilden nedan är från sista arbetsdagen på förra jobbet. Nisse, Hans, Johanna, Emelie, jag och Christoffer. 31/8..
På jobbintervjun i Stockholm frågade "chefen" om arbetslösheten.. att det varit ett bra tag, ett stort hål i CV:t osv.. men förutom "vad jag gjort under tiden" så undrade hon "hur det kändes".
Och jag svarade ärligt att vissa dagar kände jag mej jävligt misslyckad och meningslös. Jag vill ju göra något här i livet - något avtryck. Jag vill finnas och bli sedd. Och det har varit det jobbigaste med det hela.. inte den kassa ekonomin och sådant man skulle kunna tro (även om det givetvis är väldigt jobbigt det med..) - utan att känna sej meningslös.. att stå och stampa och inget händer.
Och för några veckor sedan (som känns som en evighet) så var livet jävligt kass och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Men jag trodde i alla fall på att något skulle hända.. snart.. för jag kunde söka jobb vitt och brett och jag hade bara mej själv och katterna att ta hand om. Vi kunde ta vägen vartsom!! Möjligheter!!
Jag trodde inte jag skulle hamna i Stockholm dock.. jag sökte bara två jobb i Stockholm.. ett som bingovärdinna och på jobbet jag fick (båda Pedersens förslag.. såklart.. vi älskar ju bingo och det andra jobbet - det jag fick - var ju på hennes eget jobb..).
Sedan har jag haft en jävla tur med. Ansökningstiden hade egentligen gått ut för mitt nya jobb när jag sökte det. Men Pedersen fixade så jag kunde söka ändå.. och jag slog 149 andra sökande i slutändan!!
Och det har gått snabbt!! Sjukt snabbt (även om det känns som en evighet..).
Jag har haft en jävla tur. Men det är klart, någon gång ska jag väl också ha "flow". ;)
Det kommer nog att lösa sej fint för mej..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!