Är jag på plats kan jag inte bli förbisedd.

Fy vad svårt jag hade att somna inatt!! Låg och vände och vred på mej en jävla stund. Och sedan vaknade jag för minsta lilla med. Typ en gång jag vaknar står Linus vid fotändan, precis hemkommen. Jävlar vad rädd jag blev!!

Jag är någorlunda pigg i alla fall. Som vanligt började morgonen med att jag fick gå runt och stänga garderober och luckor som Suzi öppnat. Såklart var jag också tvungen att kolla i dem innan jag stängde (hittade Spock sovande i min garderob). Det får bli till att sätta barnlås när vi hittar.
Sen blev det kaffe här framför datorn. Har hittat sidor där man kan köpa Leonard Nimoys autografer - hittade en där man kunde köpa hans fotoböcker (har ju varit sugen på The Full Body Project) - signed and personalized!! Synd bara att det kostade strax över tusenlappen =( Vill ha!!

Annars idag?? Jag ska in till AF. Jag får ju inte svar på mina mail (var över en vecka sedan jag skickade det första) - jag har bara haft två ynka små frågor ju!! Dels när jag får reda på om jag får gå kursen eller inte och när vi ska upprätta en ny handlingsplan. Två frågor.
De har öppet hus 13-15 i alla fall. Är jag på plats kan jag inte bli förbisedd.
 
Nej, nu har jag degat här tillräckligt länge. Idag ska bli en bättre dag än gårdagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!