Veckan som gått

Föregående helg var ju svågern med familj här. De hade bara tänkt stanna tills lördagen, men vi hade så trevligt att de stannade ända till söndagen. Vi åt gott, såg någon film, tog en tre timmar lång promenad, plockade snäckor på stranden och spelade TP. Och snackade en massa skit =)
I måndags började kursen igen.. denna veckan har vi kartlagt personligheter och haft två föreläsare på besök. Idag har vi studiedag. =)

I tisdags åkte jag och Linus till Falkenberg. Vi hade ju fortfarande inte hälsat på Julia, Mattias och Philip sedan vi flyttade hit!!
Vi fikade och tjabbade. Sedan tog vi en lång-promenad. Linus hade aldrig varit i Falkenberg innan (förutom att ha åkt igenom) och tyckte det var jätteroligt. Dessutom tyckte vi båda att det var så lugnt och skönt där jämfört med Varberg. Bilderna nedan är från detta tillfälle.

I övrigt har det varit riktigt gött väder den senaste veckan. Men igår började det blåsa kallt och regna. Jag fick skjuts hem från kursen av en kurskamrat som bor någon km från mej (så i helgen måste jag hämta Linus cykel på något vis). Idag är vädret likadant.. och vi som tänkte grilla idag.. får la se hur det blir med det..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!