Tisdagen

Idag blev det rätt konstig stämning på kursen.. vi snackade om gruppdynamik och så blev det lite konflikter.. men men, ibland behöver det röras om lite i grytan. Jag var inte så besvärad - jag var observatör.
Men jag sa till Annika på vägen hem att det är ju tur att man inte har ångest för att gå till kursen i alla fall. Inte en dag, sedan vi började, har jag vaknat på morgonen och tänkt "Nej, jag vill inte.". Och det är ju bra.
Men förutom den lilla incidenten som gjorde att klassen skruvade på sej så var dagen bra som vanligt.
 
När jag kom hem blev jag dock förbannad. Linus berättade att han vaknat imorse av att grannbarnen kollat in i brevinkastet och sagt: "De har TVÅ katter!!"
Vafan har de i vår brevlåda att göra?? (Ungarna givetvis..) Inte nog med att de hänger en massa i trapphuset och SKRIKER, att de fäller tykna kommentarer när de ser en, skjuter in fotbollar på vår gräsmatta som de får hämta och att de står och hänger mot staketet och klättrar på det. Nu glor de in i vår lägenhet också!! Dessutom kom jag på att när byggarna var här och renoverade toaletten vaknade jag en dag av att ungarna öppnade dörren och ropade genom hallen till byggaren. Vafan - vi bor här!!
Nu är det nog. Jag får väl vara en sur granne då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!