Update om IKEA-besök och morgondagens resa..

Besöket på IKEA gav absolut resultat. En Expedit-hylla kom vi hem med (till våra LP-skivor), en helkroppsspegel, en hylla till hallen, ett överkast och sänglampor.. och lite smått och gott givetvis!! Dock överskattade vi platsen i bilen lite och på hemvägen fick jag hoppa bak och i princip sitta i grannens knä (vi har en liten bil!!)När vi kom hem byggde vi ihop hyllan och sedan drog vi en snabbis till affären och fixade käk tills imorgon.
Linus har tagit ledigt från jobbet några timmar imorgon och så fort han kommer hem ska vi bara slänga in väskan i bilen och lyckas få in katterna i transportburarna - sen drar vi till Uddevalla (med ett pitstop i Vänersborg).
Linus band har spelning imorgon och jag ska med. Vi hade tänkt fixa kattvakt till katterna, men jag tycker inte det är jätteschysst att utsätta de få vi känner i stan för det.. våra katter är underbara, men för det första ska de ha mat flera gånger om dagen (vi portionerar ju maten nu och övervakar så Spock inte äter fel mat då han blev dålig i magen i början.. på detta viset har han blivit bra i magen igen - men vi vågar inte riskera något!!) och för det andra så är både grannen och Linus fd klasskamrat (dvs de vi umgås med i stan) väldigt allergiska. Varje gång de är här känner de av katterna.. så vi tar med katterna till Linus föräldrar i Vänersborg, åker sedan till Uddevalla på spelningen, åker tillbaka till Vänersborg och sover och på söndag åker vi hem till Varberg igen. Katterna är inte så förtjusta i transportburarna, men det brukar gå fint. Och Linus bror är hemma imorgon och har lovat att hålla ett öga på katterna. =)
Spocks nya favoritleksak är förresten Francis-gosedjuret jag fick från jobbet. Han är väldigt förtjust i våra filtar (vilket vi inte var så glada för, men så upptäckte jag att gosedjuret var gjort av samma material.. så han fick den istället och det var populärt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!