Pepparkaksdegsbak

Det var trevligt igårkväll. Vi mötte upp Jonas & Jeanette på Harry's och tog några öl. Sen stack vi inom affären innan vi drog hem till dem och gjorde tacos. Innan vi gick hem igen spelade vi lite sällskapsspel med.

Jag sov som en stock inatt och det var jobbigt att stiga upp imorse. Men nu är jag uppe i alla fall och har gjort mej i ordning för dagen. Grannen kommer väl över snart så ska vi göra pepparkaksdeg efter hans mormors recept. Fint att han gav oss det =) (Jad hade gärna haft några av min farmors recept till exempel, men det går ju inte =/ Hon var i alla fall grym i köket.)
Jag tycker det är roligt att vi trotsar dendär svenska mentaliteten också - och umgås med vår granne regelbundet. Det vanliga med grannar annars är väl att man hälsar, men inte mer. Om man ska ut och hör någon i trapphuset så väntar man tills det blir tyst innan man öppnar dörren osv.. Allt för att inte stöta på sina grannar.
I Karlstad brukade jag skrämma grannarna. Till exempel då jag skulle ner i tvättstugan och gick ut och inte tände lampan i trapphuset. Då jag mötte en granne sa jag plötsligt "HEJ!!" då vi var jämsides. En av grannarna höll på att trilla baklänges i stentrappan en gång. Så jäkla rädd blev han. Jag är tyst och svart.. och skadeglad kanske.. ;)

Nej, nu ska jag göra vettigare grejer.
Mamma och pappa kommer ikväll också förresten!!
OCH!! Igårkväll såg jag första uppsatta julstjärnan. Så nu får jag också börja!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!