Raskatt

Förra torsdagen gjorde jag förresten bort mej inför grannens kompisar.. de satt ute på gräsmattan och drack vin och hux flux knackade två av hans vänner på vår dörr. Bara jag och Bim var hemma och vi hade väntat på Fredrik hela dagen. Han skulle nämligen kommit strax efter 6 och trots att vi väntat på stationen - bara för att finna att han var och fikade med ett ragg och redan var i Karlstad - samt väntat hemma, redo att underhålla tills Linus kom hem så kom han inte förrän vid midnatt. Hmpf..
Hursom skulle vi skicka ut en lapp genom brevinkastet när han kom.. en lapp där det stod "Vi är inte hemma".. och denna lappen hamnade hos grannens vänner istället.. Ehumm.. de såg gött förvirrade ut när vi öppnade (fast den ena av dem småfnittrade lite..). Jag skämdes som fan och berättade det för dem.. annars hade de väl trott att jag är knäppare än jag faktiskt är..
Anledningen till att de ringde var att de sett Suzi i fönstret och ville se närmare på henne. De var lite katt-tokiga och undrade vilken ras hon var (!??) och trodde att vi inte haft henne så länge eftersom hon var så liten..
Vi har haft Suzi i över ett halvår och hon är nästan ett år - hon var ju nästan ett halvår när vi fick henne.. jag vet inte om hon blir mycket större, men jag älskar hennes "lilla format". Liten och kaxig.
Och angående ras så är hon väl mestadels bondkatt.. vi vet inte om hon har något annat i sej.. men med tanke på hennes lilla huvud och huvudformen så misstänker vi att det kan finnas något mer i henne.. dock något vi aldrig kommer att få reda på..
Min katt-tokiga faster trodde hon hade siames i sej.. hon tyckte Suzi spetsiga huvudform påminde om siames.. jag vet inte om jag tror det skulle vara siames, men hon har i alla fall inte ett så runt ansikte som bondkatter vanligtvis har..
Vad tror ni??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!