Dirty old town

Här kommer ett hyllningsinlägg till byn jag kommer ifrån (eftersom jag råkar sakna hem-hemma lite extra mycket idag..).. sådana dagar har jag rätt ofta.. då man bara vill vara hemma och känner för att ta en tur på elljusspåret eller gå ner och ta en öl på R1.
Jag har verkligen snöat in mej på The Pogues nu:

Folk använder "jävla håla" alldeles för ofta och oftast bara på grund av att de är missnöjda med sitt eget liv i "hålan".
Jo, visst - när jag kommer hem förundras jag alltid över hur lite som ändrats och att man alltid ser samma gamla folk överallt. Men det är ju hemma!! Och om allt vore förändrat helatiden hade det nog känts konstigt för mej då jag kom hem.
Och som vanligt blir det vad man gör det till - jag tyckte om att bo i Strömsnäs eftersom jag omgav mej med folk jag gillade och gjorde saker jag tyckte var roliga!! Jag har väldigt lite att klaga på hemifrån!!
Byn är lite nedgången och det är trist.. dessutom har flera av mina vänner flyttat därifrån nu, det är också tråkigt..
Men något jag verkligen uppskattar då jag tar en kvällscigg utanfär ytterdörren till mitt barndomshem är tystnaden. Här i Karlstad bor vi 5 minuter med buss från stan - och närmaste busshållplats råkar vara belägen utanför vårat köksfönster.. Varje halvtimma går en buss - man blir rätt trött till slut. Dessutom kör oerhört mycket bilar utanför och fotgängarna går inte att räkna ens!!
Därför är det så skönt att komma hem till skogen - det är så tyst och skönt. Man kan andas frisk luft och naturen är sanslöst vacker!!













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!