Fy faan vad jag känner mej duktig!!

Idag har jag lämnat intresseanmälan för jobb hos tre olika butiker på fyra olika orter. Jag har dessutom hittat några folkhögskolor jag är intresserad av och ska skicka lite ansökningar till dem + några jobb till så fort vår skrivare/dator därnere fungerar igen!!

Anledningen till att jag inte uppdaterat bloggen de senaste dagarna är att vi inte haft något internet. Men nu funktionerar det igen!!

Sexpartyt i lördags var faktiskt över förväntan. Det var rent av roligt!! Runt 11 stack vi dock in till Markaryd igen och tog några öl på Bacchu's. Jag blev lite för full - vilket plågade mej hela söndagen.
Men men.. rolig kväll hursom!!

I måndags var det skola och jag var helt död när jag kom hem. Detsamma gällde för tisdagen. Långa dagar i början på veckan är inte att föredra!!
Utan internet spenderades de dagarna med Desperate Housewives. Jag har nästan fastnat för det. Jag tycker det är en helt okej serie, men den saknar något jag inte kan sätta fingret på..

Idag har jag då varit ledig som vanligt. Dagen började med att en förbannad fader undrade hur man skulle få igång e-postkontot på datorn efter de formaterat om den.. Jag tror jag gjorde TRE knapptryck innan jag hittade felet. TRE!! Sedan tog jag en dusch, kollade på ett avsnitt av Desperate Housewives och sedan började jag leta jobb och utbildningar. Jäklar vilken tid det tagit!! Och då är jag ändå inte klar - idag mailade jag bara iväg till de jag kunde. Sedan blir det att skicka iväg ansökningar med posten också.
För några måste jag fixa en referens till, betyg och arbetsprover - det ska jag fixa så mycket som möjligt av imorgon. Och senare idag ska jag skicka efter personbevis.

Nu ska jag slänga in en tunna tvätt och sätta mej och läsa lite - för jag behöver allt en liten paus. Det kan verka som att jag inte gjort mycket idag - men det har jag. Och jag känner mej sjukt, jävla duktig!!

.. ska försöka börja packa idag med - för på fredag åker jag till min älskade!!


Kommentarer
Postat av: Johanna
2010-03-17 @ 23:13:17 URL: http://clapyourhands.blogg.se/

Ja, det är väldigt smart drag av dig faktiskt! Jag vill nämligen inte heller hamna på ett skitjobb :/

Postat av: Line
2010-03-18 @ 16:18:01 URL: http://carylajne.blogg.se/

Dont forget my tatoo ;) Om du vill och orkar förstås, eller kommer ihåg vad vi snackade om i Lördag hahah ;)

Postat av: Line
2010-03-18 @ 17:17:37 URL: http://carylajne.blogg.se/

Du behöver absolut inte stressa. Känn ingen press. Jag har verkligen inte bråttom. You are always on my mind =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!