Bokfrossa!!

Mina böcker från AdLibris har kommit!! Sicken lycka!!image71
Som vanligt är de på engelska (.. brukar se ut så i mina bokpaket..).

Sharon Osbournes bok har jag varit nyfiken på ett bra tag - och så fanns den billigt som pocket + att det var längesen jag läste en biografi (.. älskar att läsa biografier)..

St. Trinian's-boken innehåller alla karikatyrer Ronald Searle någonsin publicerade om den fiktiva skolan (även om de inspirerades av en riktig skola eller rättare sagt en undervisningsform..).. Är helt såld på St. Trinian's för tillfället (om någon missat).

"Atonement" (av Ian McEwan) är jag bara tvungen att läsa efter att ha sett filmen!! Har läst yttepyttelite i boken och att Jane Austens "Northanger Abbey" citeras i början är ju positivt bara det!! (Å andra sidan läste jag en bok av Michèle Roberts som hette "Reader, I married him" - vilket refererade till "Jane Eyre" av Charlotte Brontë.. - Då borde det ju vara en bra bok.. eller hur?? DET VAR DEN I SÄRKLASS SÄMSTA BOK JAG NÅGONSIN LÄST!! I "Jane Eyre" handlar den meningen om att Jane gifte sej med Mr Rochester och allt blev bra - boken slutade lyckligt.. men i denna bok hade inte meningen ett dyft med innehållet i boken att göra - förutom det faktum att huvudpersonen var en riktig bokslukare. "Reader, I married him" handlade om en katolsk änka x3 som åkte till Italien för att hitta sitt rätta jag. Där träffade hon en gammal vän som var ultrafeminist och abbedissa - hur nu det går ihop - och sen började huvudkaraktären ligga med en katolsk präst - vilket absolut är no-no.. Jag blev inte bara besviken på boken - titeln lovade ju rätt mycket enligt mej - jag blev fly förbannad över hur man kan använda Charlotte Brontës ord som titel sån jävla skit!! Sista meningen i boken har jag för mej var "Reader, I murdered him." - Ännu värre!! Vad hade Charlotte Brontë sagt??)

På tal om Brontë.. Jag har sedan länge velat gå med i Brontë-sällskapet - men jag glömmer alltid bort att lägga undan pengar till medlemsavgiften (och den är ändå bara på typ 250 spännos..). Illa..



Kommentarer
Postat av: Anki
2008-04-21 @ 19:08:30 URL: http://egoanki.blogg.se

:O Var atonement bra??


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!